Sistemska rješenja

Sistemska rješenja

Nudimo kvalitetnu, povoljnu i u potpunosti zaokruženu uslugu informatizacije Vašega poslovanja. Projektiranje, nabava, implementacija i edukacija radnika. Kvalitetnim informatičkim sustavom nadograditi ćete dodatni sloj automatizacije, uštede i novoga profita na postojeće poslovanje. Ne ustručavajte se zatražiti besplatne konzultacije.

Kontaktiraj nas

Mreže i internet

Bili vi fizička osoba ili gospodarski subjekt bilo koje veličine sigurno Vam je neophodna kvalitetna veza s internetom, umrežavanje vaših uređaja i dostupnost podataka u bilo kojem trenutku. Infoteh već dugi niz godina uspješno postavlja mreže, pristupne točke i ostale internet usluge u raznorazne svrhe i potrebe. Neki od primjera su instalacija bežičnog (WiFi) interneta u hotele, smještajne jedinice, urede te domove. Umrežavanje i povezivanje radnih jedinica u poduzećima s izdvojenim pogonima ili centralom. Postavljanje infrastrukture i servera za potrebe baze podataka, mail servera ili poslužitelja web stranica.

Kontaktiraj nas

Hosting, mail i cloud rješenja

Ukoliko potrebujete hosting rješenje za vaše web aplikacije, web stranice i mail servere obratite se nama za ponudu iz jednostavnog razloga. Naši serveri su na zavidnoj razini sigurnosti, mail serveri su 99% SPAM i virus free a vaši poslovni mailovi koje šaljete svakodnevno neće završavati u klijentovom spam ili junk folderu. Naš hosting možemo izraditi i skalirati mjereći se po Vašim potrebama. Te najvažnije, ne morate se zamarati sistemskom podrškom i administracijom servera jer to sve mi radimo za Vas !

Kontaktiraj nas

Sigurnost sustava i mreža

Integritet poslovnih podataka i potpuna funkcionalnost sustava su prioriteti svakog poduzeća.

Osigurajte se:

  • ● temeljito isplaniranim protokolima u slučaju zakazivanja vaše računalne opreme.
  • ● zaštite se od virusa i spama u vašoj elektroničkoj komunikaciji.
  • ● zaštitite se od neželjenih pristupa vašoj mreži od strane neautoriziranih programa i lica.
  • ● osigurajte integritet podataka pomoću pomno isplaniranog sustava backupa.
  • ● Auditirajte vaše poslovanje i zaposlenike te otkrijte Vašu eksponiranost informatičkim opasnostima.
Kontaktiraj nas

Korisnička podrška

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za bilo kakvu vrstu podrške u radu s Vašim računalima. Naš tim se sastoji od tehničara na terenu i tele podrške putem telefona i povezivanja na daljinu. Kada nešto pođe po krivu možete računati da ćemo u kratkom roku biti kod Vas i otkloniti poteškoće s računala. No problemi su najčešće subjektivne prirode tako da smo Vam uvijek na raspolaganju i za najmanje nedoumice prilikom svakodnevnog korištenja Vaših operativnih sistema i aplikacija. Za poslovne korisnike imamo sjajne pakete podrške i kooperacije.

Kontaktiraj nas

Outsourcing

Vaše poduzeće ne stiže dovršiti obveze u zadanim rokovima ? Razmislite o outsourcingu,tj. delegaciji posla nama. Radimo i kao hardware i kao software house. Drage volje ćemo podijeliti Vašu obvezu i pomoći Vam da efikasnije isporučite usluge i proizvode te ubrzate monetiziranje vašega rada.

Kontaktiraj nas